Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ,
ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το Fortune, παγκοσμίως, είναι ο ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας. Είναι το brand που διαθέτει πραγματικά "πρόσβαση": από τις αίθουσες συμβουλίων και τα γραφεία των CEOs, στα εργοστάσια και τις μικρές start up και από τα venture capitals στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, παντού όπου οι άνθρωποι επιχειρούν και προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο. Είναι από τα µεγαλύτερα και εγκυρότερα οικονοµικά περιοδικά στον κόσµο, µε 100 εκατοµµύρια πωλήσεις και 4 εκατοµµύρια αναγνώστες.

Το Fortune ανήκει στον μεγαλύτερο media όμιλο στον κόσμο, την Time Inc., ενώ στην Ελλάδα η Olive Media διατηρεί σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα της έκδοσής του σε όλες τις πλατφόρμες: print, web, mobile.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το 2007. Από τότε έως και το 2011 εκδίδονταν δύο τεύχη το χρόνο, µε ένα θεµατικό (π.χ. «πράσινη ανάπτυξη») και το Fortune 500, µε την ετήσια κατάταξη των µεγαλύτερων εταιρειών του πλανήτη βάσει του κύκλου εργασιών, µαζί µε τις 200 πιο ισχυρές Ελληνικές επιχειρήσεις. Σε µια περίοδο που η οικονοµία βρίσκεται στο ζενίθ του ενδιαφέροντος κάθε Έλληνα, η επανέκδοση του Fortune, τέσσερις φορές το χρόνο, σε συνδυασµό µε το site του Fortune θα αποτελέσουν ισχυρά εργαλεία καθηµερινής ενηµέρωσης και εµπορικής επικοινωνίας στο χώρο των business, της καινοτοµίας, των επενδύσεων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 360°

Περιοδικό fortune
Το Fortune στο Web