ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ STARS
ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το InStyle, ο πιο πετυχημένος γυναικείος τίτλος παγκοσμίως, είναι το περιοδικό που εκατομμύρια γυναίκες κάθε μήνα χρησιμοποιούν ως κυρίαρχη έμπνευση για να υιοθετήσουν τις νέες τάσεις της μόδας και τα trends της ομορφιάς στο προσωπικό τους στιλ. Μέσα από τις σελίδες του κορυφαίοι fashion & beauty experts δίνουν στις αναγνώστριες του InStyle τα πιο χρηστικά tips και αποκαλύπτουν όλα τα style & beauty μυστικά των celebrities.

Ως brand, το InStyle ανήκει στον μεγαλύτερο media όμιλο στον κόσμο, την Time Inc., ενώ στην Ελλάδα, η Olive Media διατηρεί σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα της έκδοσής του σε όλες τις πλατφόρμες: print, web, tablet, mobile.

Το InStyle είναι το μοναδικό μηνιαίο γυναικείο περιοδικό το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα στην έντυπη εκδοχή του και αφότου εμφανιστεί στα σημεία διανομής Τύπου, μερικές μέρες αργότερα κυκλοφορεί η tablet edition του.

Στην Αμερική κυκλοφόρησε το 1994 και είναι το πρώτο στην κατηγορία του περιοδικό µε 1,7 εκατοµµύρια πωλήσεις και 10,4 εκατοµµύρια αναγνώστες το µήνα. Στην Αµερική έχει τη µεγαλύτερη διαφηµιστική απορρόφηση από όλους τους ανταγωνιστές του (Vogue, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, Marie Claire, Elle). Κυκλοφορεί σε ακόμη 18 χώρες στον κόσµο. Στην Ελλάδα το περιοδικό κυκλοφόρησε το Νοέµβριο του 2003.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 360°

Περιοδικό Instyle