Η Lady Gaga στην Αθήνα με την υποστήριξη του People

Κατά την διάρκεια της περιοδείας της με τίτλο «artRAVE: the ARTPOP BALL» βρίσκεται το pop μουσικό είδωλο Lady Gaga. Τα ελληνικά «Little Monsters», όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της, έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events των τελευταίων χρόνων και στην Ελλάδα με την χορηγία του People.

Την Παρασκεή στις 19 Σεπτεμβρίου στο στο Ο.Α.Κ.Α. θα παρευρεθεί η εκκεντρική star για να «χαρίσει» μία συναυλία στους fans της, όπου θα περιέχει τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους της «The Fame» και «The Fame Monster», καθώς και από τον νέο της δίσκο με τίτλο «Artpop».

Δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στην χώρα μας εξάλλου, καθώς ο νέος της δίσκος έχει στοιχεία από την ελληνική μυθολογία αλλά και τις θεότητες.

Το σίγουρο είναι ότι η Lady Gaga θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό ένα φαντασμαγορικό show. Και γιατί το λέμε αυτό;
Μόλις σήμερα η pop τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αυτή την φωτογραφία από την συναυλία που έδωσε στο Las Vegas. Άραγε και η «ελληνική» σκηνή θα «φιλοξενήσει» τέτοιες καταστάσεις στις 19 Σεπτέμβρη;

Μήπως θα έρθει στην Ελλάδα μαζί της και το αξιολάτρευτο σκυλάκι της που το λένε Asia; Κι αν έρθει, θα ανέβει κι αυτό στη σκηνή μαζί της για να χορέψει στους ρυθμούς του Bad Romance;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι ανυπομονούν για την συναυλία αυτή.

Εσείς θα παρευρεθείτε;