Το InStyle ενώνει τις δυνάμεις του με το Netrobe.com

Η Χριστίνα Πλακόπητα το 2011 είχε μία πολύ έξυπνη ιδέα. Σκέφτηκε να δημιουργήσει μία εφαρμογή η οποία θα τη βοηθούσε να επιλέξει πιο εύκολα τα ρούχα της στις καθημερινές της δραστηριότητες και έτσι να ντύνεται καλύτερα. Το αποτέλεσμα ήταν η «γέννηση» του Netrobe.com το οποίο είναι μία μεγάλη διαδικτυακή γκαρνταρόμπα που μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από διεθνείς τίτλους μόδας ως η καλύτερη εφαρμογή για το iPhone για όλους τους λάτρεις της μόδας. Διατίθεται δωρεάν στο App Store και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα ρούχα σας, να δημιουργήσετε σύνολα αλλά και να ακολουθήσετε πολλούς fashion insiders.

To InStyle.gr, φύσει fashion forward site, ενώνει τις δυνάμεις του με το Netrobe.com και επιλέγει κάθε εβδομάδα για όλους εσάς, τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ από τους χρήστες της κοινότητας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε προϊόντα που έχουν προτείνει ειδικοί, αλλά και απλοί άνθρωποι που έχουν το δικό τους προσωπικό στιλ. Παράλληλα σας μεταφέρει styling tips από τους ειδικούς του Netrobe.com σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε, πως το InStyle έχει ήδη δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό στο Netrobe.com, όπου «ανεβαίνουν» αντικείμενα και σύνολα που αποτελούν την πρόταση του fashion department του περιοδικού για όλους τους χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας.

Επειδή βέβαια ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το Netrobe.com δεν σταματάει εδώ και δημιουργεί και τη νέα υπηρεσία Getstyled by Netrobe μέσω της οποίας επαγγελματίες στιλίστες συνθέτουν, για όποιον το ζητήσει, σύνολα για οποιαδήποτε περίσταση μέσα σε 48 ώρες. Έτσι όλοι οι χρήστες πλέον έχουν πρόσβαση σε επαγγελματικά styling tips με κόστος μόλις επτά ευρώ.