ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

To People είναι το μεγαλύτερο περιοδικό διασήμων στον πλανήτη. Είναι το brand που παγκοσμίως δίνει στον αναγνώστη το προνόμιο του "access to celebrities", ενώ εβδομαδιαίως φέρνει σε πρώτο πλάνο καθημερινούς ήρωες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και που με τις κατακτήσεις τους στη ζωή δίνουν έμπνευση.

Το brand "People" ανήκει στον μεγαλύτερο media όμιλο στον κόσμο, την Time Inc. και στην Ελλάδα η Olive Media διατηρεί σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα της έκδοσής του σε όλες τις πλατφόρμες: print, web, tablet, mobile.

Έτσι, εκτός της έντυπης έκδοσής του και της ιστοσελίδας του, οι κάτοχοι των tablets μπορούν να κάνουν download το People εβδομαδιαίως, αμέσως μετά από την κυκλοφορία του.

Το People κυκλοφόρησε στην Αµερική το 1974 και είναι το µεγαλύτερο περιοδικό σε όλες τις κατηγορίες, µε πωλήσεις 3,4 εκατοµµύρια και 43 εκατοµµύρια αναγνώστες την εβδοµάδα.Το People.com είναι το site µε τη µεγαλύτερη επισκεψιµότητα στην Αµερική στην κατηγορία του, µε 960 εκατοµµύρια page views το µήνα. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2010. Το επίκεντρο του People είναι ο άνθρωπος. Το People ξεκινάει συζητήσεις φέρνοντας στο προσκήνιο τις καθηµερινές ιστορίες συναρπαστικών ανθρώπων και τις συναρπαστικές ιστορίες καθηµερινών ανθρώπων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 360°

Περιοδικό People